2024. Május 27. HétfőHella napja van.
BIHARNAGYBAJOM

"A Sárrét egykori főhelye"

2024. Május 27. HétfőHella napja van.
Kezdőlap

Változó busz menetrendTájékoztatjuk, hogy a településüket érintően Társaságunk 2018. december 9-től kezdődően az alábbi menetrendi módosításokat tervezi bevezetni a helyközi menetrend szerinti autóbusz közlekedésben.

4521 [Debrecen – Berettyóújfalu – Nagyrábé - Püspökladány ] autóbuszvonalon


A Berettyóújfaluból munkaszüneti napok kivételével naponta 16.25 órakor Püspökladányba induló 247 sz. járatot 5 perccel korábban közlekedtetjük. Ennek megfelelően a járat Berettyóújfalu, autóbusz-állomás elnevezésű megállóhelyről 16.20 órakor indul, Püspökladány, vasútállomás elnevezésű megállóhelyre 17.31 órára érkezik és a közbülső megállóhelyeket is 5 perccel korábban érinti. A módosítás a vasúti csatlakozás biztosítása érdekében történik.

A Püspökladányból munkanapokon 11.00 órakor Berettyóújfaluba induló 802 sz. járatot 20 perccel később közlekedtetjük. Ennek megfelelően a járat Püspökladány, Fürdő elnevezésű megallóhelyről 11.20 órakor indul, Berettyóújfalu kórház elnevezésű megállóhelyre 12.47 órára érkezik és a közbülső megállóhelyeket is 20 perccel később érinti. A módosítás a Sárrétudvari településen élő, megváltozott munkaképességű dolgozók hazajutásának biztosítása érdekében történik.

A Nagyrábéról munkanapokon 6.00 órakor Debrecenbe induló 258 sz. járatot változatlan indulási idő mellett menetidő korrekcióval közlekedtetjük. Ennek megfelelően a jarat Nagyrabé, községhaza elnevezésű megállóhelyről 6.00 órakor indul, Debrecen autóbusz-állomás elnevezésű megállóhelyre 7.30 órára érkezik. A módosítás a gyakorlati végrehajtás és a menetrendi időadatok összhangjának megteremtése érdekében történik.

Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.
VÁLASZTÁS 2024.

Új Bajomi Hírlevél

Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkekADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
 

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Időjárás

Top