Kezdőlap » Közhírré tétetik » Felhívások» Változó busz menetrend

Változó busz menetrendTájékoztatjuk, hogy a településüket érintően Társaságunk 2018. december 9-től kezdődően az alábbi menetrendi módosításokat tervezi bevezetni a helyközi menetrend szerinti autóbusz közlekedésben.

4521 [Debrecen – Berettyóújfalu – Nagyrábé - Püspökladány ] autóbuszvonalon


A Berettyóújfaluból munkaszüneti napok kivételével naponta 16.25 órakor Püspökladányba induló 247 sz. járatot 5 perccel korábban közlekedtetjük. Ennek megfelelően a járat Berettyóújfalu, autóbusz-állomás elnevezésű megállóhelyről 16.20 órakor indul, Püspökladány, vasútállomás elnevezésű megállóhelyre 17.31 órára érkezik és a közbülső megállóhelyeket is 5 perccel korábban érinti. A módosítás a vasúti csatlakozás biztosítása érdekében történik.

A Püspökladányból munkanapokon 11.00 órakor Berettyóújfaluba induló 802 sz. járatot 20 perccel később közlekedtetjük. Ennek megfelelően a járat Püspökladány, Fürdő elnevezésű megallóhelyről 11.20 órakor indul, Berettyóújfalu kórház elnevezésű megállóhelyre 12.47 órára érkezik és a közbülső megállóhelyeket is 20 perccel később érinti. A módosítás a Sárrétudvari településen élő, megváltozott munkaképességű dolgozók hazajutásának biztosítása érdekében történik.

A Nagyrábéról munkanapokon 6.00 órakor Debrecenbe induló 258 sz. járatot változatlan indulási idő mellett menetidő korrekcióval közlekedtetjük. Ennek megfelelően a jarat Nagyrabé, községhaza elnevezésű megállóhelyről 6.00 órakor indul, Debrecen autóbusz-állomás elnevezésű megállóhelyre 7.30 órára érkezik. A módosítás a gyakorlati végrehajtás és a menetrendi időadatok összhangjának megteremtése érdekében történik.

Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.
Bajomi Fabrika
GYÉKÉNY TERMÉKEK
Eladó gyékény termékek
SZÁRAZTÉSZTÁK
Eladó 10 tojásos száraztészták
Új Bajomi Hírlevél

Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkekADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Biharnagybajom TV
Bemutató film
Időjárás

Top