2024. Július 14. VasárnapŐrs napja van.
BIHARNAGYBAJOM

"A Sárrét egykori főhelye"

2024. Július 14. VasárnapŐrs napja van.
Kezdőlap

Magyar Falu Program | Várkert út felújítása

MFP-UHK/2022 kódszámú „Önkormányzati tulajdonban lévő út,- híd, kerékpárforgalmi létesítmény, vízelvezető rendszer építése/felújítása”- 2022 című pályázat

Várkert út felújításaKedvezményezetett: Biharnagybajom Községi Önkormányzat
A projekt vissza nem térítendő támogatási összege 24.999.999,- Ft.
A projekt megvalósításának kezdete: 2022.06.13.
A projekt befejezése: 2022.12.21.

Önkormányzatunk a Magyar Falu Program keretében az önkormányzati tulajdonban lévő utak fejlesztésével a település közlekedési infrastruktúrájának fejlesztését, ezáltal az alapvető szolgáltatások hozzáférhetőségének javítását, a településkép épülését, ezzel a lakosság életminőségének javítását tűzte ki célul.
A projekt keretében az Önkormányzat a belterületi utak közül a 48/1, 1569, 1574/37
helyrajzi számokon elhelyezkedő Várkert utca útalappal, azaz kőzúzalékkal történő leszórásával valósította meg. A felújított Várkert út hossza 343 m. Az útépítés során 4 m széles útalapot és mindkét oldalán 0,75-0,75 m széles földpadkát terveztünk. Így az út kétirányú forgalom lebonyolítására alkalmas. Az út szilárd burkolattal történő ellátása második ütemben fog megvalósulni, amennyiben sikeres pályázatot nyújt be az Önkormányzat.
A Magyar Falu Program esélyt ad Biharnagybajom Községi Önkormányzat számára, hogy a település közlekedési infrastruktúráját fejlessze, ezáltal a hátrányait mérsékelje. Az Önkormányzat lehetőségeihez mérten folyamatosan fejleszti, karbantartja a tulajdonában lévő utakat.
VÁLASZTÁS 2024.

Új Bajomi Hírlevél

Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkekADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
 

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Időjárás

Top