2024. Február 20. Kedd Álmos napja van.
BIHARNAGYBAJOM

"A Sárrét egykori főhelye"

2024. Február 20. Kedd Álmos napja van.
Kezdőlap » Közhírré tétetik » Felhívások» TÁMASZ közlemény

TÁMASZ közlemény

Tisztelt Lakosság!

Felhívjuk figyelmüket,hogy a fokozódó járványügyi adatokra való tekintettel a Támasz Szociális Alapszolgáltatási Központ intézményébe lépve kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszk használata, testhőmérséklet mérése és a kéz fertőtlenítése!Térítési díj fizetése során a pénztári helyiségben maximum 1 ügyfél tartózkodhat. Térítési díj befizetése minden hónap 1-20. között lehetséges, hétfői és szerdai napokon, 8:00 – 15:30 óra között.

Házi segítségnyújtás által nyújtott tevékenységek során munkatársaink orrot és szájat eltakaró maszkot, illetve egyszer használatos kesztyűt viselnek. A maszkot nem csak a gondozás során és a kötelezően maghatározott helyeken viseljük, hanem közösségi térben egyaránt.

Megkérünk mindenkit, hogy ügyintézés céljából az ügyfélfogadó helyiségekben maximum 1 ügyfél tartózkodjon. Ügyintézés céljából lehetőség van előzetes időpont egyeztetésre a 06-30/ 397-83-17 telefonszámon.
Család- és gyermekjóléti szolgálat ügyfélfogadása :
hétfő, szerda, csütörtök 7:30-16:00
kedd, péntek: nincs ügyfélfogadás
Támogató Szolgálat változatlanul működik. Az utazás megkezdése előtt lázmérés, kézfertőtlenítés valamint a gépjárműben a maszkhasználat továbbra is kötelező.

Kiemelt figyelmet fordítunk a nehéz helyzetben lévő családokra, a karantén helyzetben érintett személyek számára munkatársaink segítséget nyújtanak a bevásárlásban, gyógyszerkiváltásban, ügyintézésben. Kérjük Önöket, ha környezetükben a fentiekhez hasonló helyzetben lévő személyekről van tudomásuk, jelezzenek munkatársaink felé az alábbi telefonszámon:06-30/ 398-04-48.

Megkérünk mindenkit, hogy felső légúti panaszok esetén értesítse háziorvosát. Az önmagunkkal és a másokkal szembeni felelős magatartás döntően hozzájárul a betegség terjedésének sikeres kezeléséhez.

Érdeklődni lehet a 06 (54) 472-017, 06 (30) 397-88-46 telefonszámon
hétfő- csütörtök 7:30-16:00
péntek 7:30-13:30
Hirdetmény
Új Bajomi Hírlevél

Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkekADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Időjárás

Top