Kezdőlap » Önkormányzat » Közbeszerzés, pályázatok» Szűcs Sándor nyomában - EFOP-3.3.2- 16-2016-00134

Szűcs Sándor nyomában - EFOP-3.3.2- 16-2016-00134


„SZŰCS SÁNDOR NYOMÁBAN„ KULTURÁLIS INTÉZMÉNYEK A KÖZNEVELÉS EREDMÉNYESSÉGÉÉRT”

A kedvezményezett neve: Biharnagybajom Községi Önkormányzat
A projekt címe: „SZŰCS SÁNDOR NYOMÁBAN„ KULTURÁLIS INTÉZMÉNYEK A KÖZNEVELÉS EREDMÉNYESSÉGÉÉRT”
A szerződött támogatás összege: 25.000.000 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 100% vissza nem térítendő
Pályázat kezdete: 2018. február 01.
Pályázat befejezése: 2019. július 31.
A projekt azonosító száma: EFOP-3.3.2-16-2016-00134

A projekt tartalmának bemutatása:


Pályázatot nyújtottunk be az Önkormányzat nevében 2016-ban a „Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért” című EFOP-3.3.2-16 azonosító számú pályázatra. Az eredményről 2018 januárjában értesítettek bennünket.
A konstrukció célja, hogy támogassa a nevelési-oktatási intézmények tanulóinak és az óvodás gyermekek óvodai foglalkozáson kívüli kompetenciafejlesztését, ismeret- és tudásgyarapítását, az olyan nem formális és informális tanulási alkalmakkal, melyeket kulturális intézmények valósítanak meg számukra. A kulturális intézmények által megvalósított, a formális oktatást támogató és kiegészítő kulturális nevelés jelentős szerepet játszik a gyermekek személyiségfejlődésében és képességeik kibontakoztatásában, innovatív gondolkodásmódjuk kialakításában: felszínre hozzák a gyermekekben rejlő kreativitást, növelik önbizalmukat, kapcsolatteremtő, önkifejező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességüket, aktivitásukat és erősítik motiváltságukat. Emellett a konstrukció hozzá kíván járulni a területi egyenlőtlenségek és a szociokulturális hátrányok csökkentéséhez, valamint további átfogó cél a kulturális intézmények által nyújtott kínálat bővítése, az alapellátás fejlesztése a nevelési ­oktatási intézmények igényei szerint.

A tevékenységek az alábbi foglalkoztatási formákban valósulhatnak meg a kulturális, vagy nevelési/oktatási intézményekben:
A pályázaton igényelhető maximális támogatás: 25 000 000 Ft, melyet teljes összegben elnyertünk. Együttműködő partnereink a helyi óvodán és iskolán kívül, Bihartorda, Püspökladány, Biharkeresztes iskolái. A szerződést megkötöttük, a megvalósítás megkezdődött és három féléven keresztül zajlott. 2018. február 1-től 2019. július 31-ig.

Együttműködő partnereink:
Bajomi Fabrika
GYÉKÉNY TERMÉKEK
Eladó gyékény termékek
SZÁRAZTÉSZTÁK
Eladó 10 tojásos száraztészták
Új Bajomi Hírlevél

Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkekADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Biharnagybajom TV
Bemutató film
Időjárás

Top