Kezdőlap » Közhírré tétetik » Hírek, események» NAK Sajtóközlemény

NAK Sajtóközlemény


Április 6-án Hajdú-Bihar megyében is megkezdték a falugazdászok az egységes kérelmek benyújtását

Az első másfél hét tapasztalatai azt mutatják, hogy mind a falugazdászok, mind a gazdálkodók gyorsan alkalmazkodtak a koronavírus-járvány okozta szokatlan helyzethez.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a járványhelyzethez alkalmazkodva egyszerűsítette az egységes kérelmek beadási rendjét, mert fontos, hogy ez az ingyenes szolgáltatás a járvány ellenére is minden gazdálkodó számára elérhető legyen. Az új rendszer sikeresen működik, megyénkben az első 10 napban már több mint 3000 kérelmet nyújtottak be a gazdák a falugazdászokon keresztül.

A kérelmek szankciómentes benyújtási határideje: 2020. május 15.

2020-ban az ügyintézés során elsősorban telefonos és e-mailes kapcsolattartásra törekednek falugazdászaink, telefonon keresztül egyeztetik a kérelem tartalmát, és személyes megjelenés nélkül tudják azokat benyújtani.
A telefonon történő kérelembeadások miatt nehezen elérhetőek falugazdászaink, ezért kérjük, hogy várják türelemmel az ő hívásukat: minden 2019-ben falugazdászon keresztül kérelmet benyújtó gazdát keresni fognak!
Amennyiben szükségessé válna a személyes ügyintézés, arra csak előzetes telefonos időpont-egyeztetés után lesz lehetőség. Irodáinkban tagjaink és munkatársaink egészségének védelmében szigorú járványvédelmi intézkedéseket vezettünk be, melyeket kérünk betartani.
Kérjük továbbá, hogy a halasztható, őstermelői igazolvánnyal kapcsolatos és egyéb ügyek intézésével május 15-e után keressék falugazdászainkat.

Tagjaink a NAK Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóság 06 52/503 310; hajdubihar@nak.hu elérhetőségein jelezhetik kérdéseiket, illetve a falugazdászok elérésében munkatársaink segítséget nyújtanak.
Bajomi Fabrika
GYÉKÉNY TERMÉKEK
Eladó gyékény termékek
SZÁRAZTÉSZTÁK
Eladó 10 tojásos száraztészták
Új Bajomi Hírlevél

Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkekADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Biharnagybajom TV
Bemutató film
Időjárás

Top