2023. Június 2. Péntek Anita, Kármen napja van.
BIHARNAGYBAJOM

"A Sárrét egykori főhelye"

2023. Június 2. Péntek Anita, Kármen napja van.
Kezdőlap » Közhírré tétetik » Hírek, események» NAK Sajtóközlemény

NAK Sajtóközlemény


Április 6-án Hajdú-Bihar megyében is megkezdték a falugazdászok az egységes kérelmek benyújtását

Az első másfél hét tapasztalatai azt mutatják, hogy mind a falugazdászok, mind a gazdálkodók gyorsan alkalmazkodtak a koronavírus-járvány okozta szokatlan helyzethez.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a járványhelyzethez alkalmazkodva egyszerűsítette az egységes kérelmek beadási rendjét, mert fontos, hogy ez az ingyenes szolgáltatás a járvány ellenére is minden gazdálkodó számára elérhető legyen. Az új rendszer sikeresen működik, megyénkben az első 10 napban már több mint 3000 kérelmet nyújtottak be a gazdák a falugazdászokon keresztül.

A kérelmek szankciómentes benyújtási határideje: 2020. május 15.

2020-ban az ügyintézés során elsősorban telefonos és e-mailes kapcsolattartásra törekednek falugazdászaink, telefonon keresztül egyeztetik a kérelem tartalmát, és személyes megjelenés nélkül tudják azokat benyújtani.
A telefonon történő kérelembeadások miatt nehezen elérhetőek falugazdászaink, ezért kérjük, hogy várják türelemmel az ő hívásukat: minden 2019-ben falugazdászon keresztül kérelmet benyújtó gazdát keresni fognak!
Amennyiben szükségessé válna a személyes ügyintézés, arra csak előzetes telefonos időpont-egyeztetés után lesz lehetőség. Irodáinkban tagjaink és munkatársaink egészségének védelmében szigorú járványvédelmi intézkedéseket vezettünk be, melyeket kérünk betartani.
Kérjük továbbá, hogy a halasztható, őstermelői igazolvánnyal kapcsolatos és egyéb ügyek intézésével május 15-e után keressék falugazdászainkat.

Tagjaink a NAK Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóság 06 52/503 310; hajdubihar@nak.hu elérhetőségein jelezhetik kérdéseiket, illetve a falugazdászok elérésében munkatársaink segítséget nyújtanak.
Hirdetmény

Új Bajomi Hírlevél

Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkekADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Biharnagybajom TV
Bemutató film
Időjárás

Top