2024. Április 24. SzerdaGyörgy napja van.
BIHARNAGYBAJOM

"A Sárrét egykori főhelye"

2024. Április 24. SzerdaGyörgy napja van.
Kezdőlap

Lelkészi tájékoztató

Tisztelt Lakosság! Kedves Testvérek!

A koronavírus gyors terjedése miatt hozott kormányzati döntések után, a Magyar Református Egyház felsőbb egyházi vezetői is meghozták döntésüket, melynek értelmében előreláthatóig húsvétig minden gyülekezetben felfüggesztették a közös istentiszteletek, bibliaórák megtartását és a Lelkészi Hivatalok ügyfélfogadását.Tisztelettel kérjük, hogy akik a következő napokban, hetekben szeretnének emlékharangot húzatni, azok online vagy telefonon jelezzék számunkra a következő elérhetőségeinken:

A harangdíjakat és egyházfenntartói díjakat átutalással is kiegyenlíthetik a helyi Takarékbanknál vezetett 60600272-15000020 számú számlánkon illetve a telefonon egyeztetett formában.

Felhívjuk továbbá mindenki figyelmét arra, hogy ebben a nehéz helyzetben is lehetőség van a rádió és a televízió csatornáin keresztül otthonainkban is élni az istentisztelet adta lelki megerősödés és hitbeli gyarapodás áldásával és együtt imádkozni a járvány idején. Kérjük, hogy fokozottan vigyázzunk egymásra, segítsük időseinket és az előírások betartásával, felelősségteljesen küzdjünk a vírus terjedésével szemben. Bízzunk Istenünk gondviselő kegyelmében, amelyre bíztat bennünket ígérete:

„Maga az ÚR vonul majd előtted, ő maga lesz veled. Nem hagy cserben téged, és nem hagy el: ne félj hát, és ne rettegj!” Mózes 5.könyve 31.rész 8.vers

Áldáskívánással a Biharnagybajomi Református Egyház nevében:

Hézser Tímea
lelkész

Bagdi Antal
főgondnok
VÁLASZTÁS 2024.
Új Bajomi Hírlevél

Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkekADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
 

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Időjárás

Top