Kezdőlap » Önkormányzat » Közbeszerzés, pályázatok» KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez

TÁJÉKOZTATÓ
A KÖFOP-1.2.1-VEKOP-2016 kódszámú „Csatlakozási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez” tárgyú pályázatrólBiharnagybajom Községi Önkormányzat pályázatot nyújtott be a KÖFOP-1.2.1-VEKOP-2016 kódszámú „Csatlakozási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez” tárgyú pályázati kiírásra a Képviselő-testület 139/2016. (IX. 22.) számú KT határozata alapján. A pályázat elbírálását követően az Önkormányzat 6 millió Ft vissza nem térítendő Támogatásban részesült.
Pályázatunk címe: „Biharnagybajom Községi Önkormányzat ASP központhoz való csatlakozása”, kódszáma: KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-000265.

Támogató szervezet: A Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program keretén belül a Miniszterelnökség.
A Projekt megvalósításának kezdete: 2016.12.01.
A Projekt befejezésének határideje: 2018.06.30.

A pályázat benyújtására azért került sor, mert a Mötv.114.§. (2) bekezdése szerint a helyi önkormányzatnak – egyes kötelező feladatinak informatikai támogatása céljából – csatlakoznia kellett a helyi önkormányzatok feladatellátását támogató, számítástechnikai hálózaton keresztül távoli alkalmazásszolgáltatást nyújtó, az állam által biztosított, elektronikus információs rendszerhez, melyhez a Miniszterelnökség támogatást nyújtott.
Biharnagybajok Községi Önkormányzat 2017.01.01-től csatlakozott az ASP rendszerhez a gazdálkodási és az önkormányzati adó szakrendszerrel.
2018.01.01. napjától csatlakozott az ingatlanvagyon kataszterrel, az iratkezelő, ipar-kereskedelem, valamint a hagyaték szakrendszerrel.
A pályázatból megvalósult a szakrendszerek adatmigrálása, adattisztítása, valamint az új ASP program tesztelése és élesítése.
Az ASP program használatát 5 fő köztisztviselő képzéseken való részvétellel sajátította el.
A pályázat megvalósítása során 8 db számítógépet vásároltunk Windows 10 és office 2016 programokkal, 1 db laptopot, 9 db kártyaleolvasót, 1 db nyomtatót és egyéb, az informatikai hálózat kiépítéséhez szükséges eszközöket, melyek alkalmasak az ASP programok telepítésére, használatára.
A pályázati keretből aktualizáltuk a Pénzkezelési Szabályzatot, Informatikai Biztonsági Szabályzatot és az Iratkezelési Szabályzatot a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően.
A záró kifizetési igénylés benyújtásának határideje: 2018.08.29.
Bajomi Fabrika
GYÉKÉNY TERMÉKEK
Eladó gyékény termékek
SZÁRAZTÉSZTÁK
Eladó 10 tojásos száraztészták
Új Bajomi Hírlevél

Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkek

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Biharnagybajom TV
Bemutató film
Időjárás

Top