2024. Április 26. PéntekErvin napja van.
BIHARNAGYBAJOM

"A Sárrét egykori főhelye"

2024. Április 26. PéntekErvin napja van.
Kezdőlap

Hirdetmény - Településképi rendelet módosítás

BIHARNAGYBAJOM KÖZSÉG
TELEPÜLÉSKÉPI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁVAL
ÉS A BIHARNAGYBAJOM, BACSÓ BÉLA UTCA 7. SZ. (HRSZ: 161) ALATTI VOLT KISNEMESI LAKÓHÁZ ÉS BIHARNAGYBAJOM, BEM JÓZSEF UTCA 6. VASÚTÁLLOMÁS FELVÉTELI ÉPÜLET EGYEDI ÉPÍTÉSZETI VÉDELEM ALÁ HELYEZÉSÉVEL KAPCSOLATBAN


Biharnagybajom Község Polgármestere tájékoztatja az érintetteket, hogy a településkép-védelmi rendelet módosítási javaslata és a Biharnagybajom, Bacsó Béla utca 7. sz. (hrsz: 161) alatti volt kisnemesi lakóház és Biharnagybajom, Bem József utca 6. vasútállomás felvételi épület egyedi építészeti védelem alá helyezésével kapcsolatos dokumentáció elkészült.


Amennyiben a településképi rendelet módosításával és a helyi védelem elrendelésével (értékvizsgálati dokumentáció) kapcsolatban véleményt, észrevételt, illetve javaslatot kíván tenni, ezen közzététel megjelenésétől számított 15 napon belül - azaz 2021. november 22. és 2021. december 7. között időszakban kizárólag elektronikus levélben a pmhivatal@biharnagybajom.hu e-mail címre lehet megküldeni.

A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 478/2020. (XI. 3.) Korm. rendelet 2. § b) és c) bekezdésében foglaltak alapján a lakossági fórum elektronikus úton – és a fent megjelölt időszakban – kerül lefolytatásra.

A kapcsolódó dokumentumok elérhetősége:
- A településképi rendelet módosításának tervezete
- helyi egyedi védelem alá helyezéssel kapcsolatban összeállított Értékvizsgálati dokumentáció,

Kelt: Biharnagybajom, 2021. november 19.

Szitó Sándor sk.
polgármester




VÁLASZTÁS 2024.
Új Bajomi Hírlevél

Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkek











ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ




 

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Időjárás

Top