Kezdőlap » Közhírré tétetik » Felhívások» Használja helyesen a települési közkifolyókat télen is

Használja helyesen a települési közkifolyókat télen is

A közelgő, rendkívüli hideg időjárás miatt a térség vízi közmű-szolgáltatójaként a TRV Zrt. újra felhívja felhasználói figyelmét arra, hogy nemcsak a vízmérőkre, a csövekre és egyéb szerelvényekre érdemes odafigyelni, hanem a közkifolyók helyes téli használatára is.

A közkifolyó szabályos és hosszú távú működése érdekében figyeljen arra, hogy a nyomókart minden esetben teljesen (ütközésig) nyomja le. Lehetőség szerint minden alkalommal nagyobb mennyiségű vizet vételezzen egyszerre. Ha a közkifolyó elfagyott, tilos azt tűzzel, gázlánggal, egyéb módon kiolvasztani! Ez további károkat okozhat, nehezíthetve, késleltetve a javítását.
Amennyiben rendellenességet észlel a közkifolyó működésében és környékén, kérjük, jelezze mielőbb az alábbi elérhetőségeinken:
- A TRV Zrt. éjjel-nappal hívható ingyenes központi műszaki hibabejelentőjén: +36 80/205-157 - személyesen az ügyfélszolgálati irodáinkban - e-mailben az ugyfelszolgalat.szolnok@trvzrt.hu. címen - valamint a Call Centerünk +36 40/180-124-es telefonszámán. Ne feledje, az ivóvíz élelmiszer!
A települési közkifolyók rendeltetésszerű használata a téli időszakban is a szolgáltató és a felhasználó közös érdeke!
Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.
Bajomi Fabrika
GYÉKÉNY TERMÉKEK
Eladó gyékény termékek
SZÁRAZTÉSZTÁK
Eladó 10 tojásos száraztészták
Új Bajomi Hírlevél

Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkekADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Biharnagybajom TV
Bemutató film
Időjárás

Top