2023. Szeptember 28. Csütörtök Vencel napja van.
BIHARNAGYBAJOM

"A Sárrét egykori főhelye"

2023. Szeptember 28. Csütörtök Vencel napja van.
Kezdőlap » Önkormányzat » Közbeszerzés, pályázatok» 2016-ban befejezett projektek

2016-ban befejezett projektek

 Sikeres pályázat 2016-ban

Adósságkonszolidációban nem részesült települési önkormányzatok fejlesztéseinek támogatása (2016.)

Az adósságkonszolidációban nem részesült települési önkormányzatok fejlesztéseinek támogatásából 2016-ban bruttó 44.000.000,- Ft támogatást nyert Önkormányzatunk, melyből a Művelődési Ház felújítását és az udvarán közösségi tér kialakítását valósítjuk meg 2017-ben.
A Művelődési Ház, szabadidőközpont és udvar felújítására nyújtottunk be pályázatot, valamint klímaberendezés elhelyezésére a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében, a Konyha Ebédlő helyiségében, és a Művelődési Ház nagytermében nyáron a rendezvények megtartásának kellemesebbé tétele érdekében.
A Művelődési Ház felújítása során álmennyezet csere, födémszigetelés, parketta felújítás, radiátorcsere és napelem elhelyezése valósulna meg, valamint az udvaron kültéri közösségi tér lenne kialakítva kemencével.2.Csatlakozási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez KÖFOP-1.2.1-VEKOP-2016
2017. január 1-jéig csatlakozni kellett az adó és a gazdálkodás szakrendszer országos kiterjesztéséhez, majd 2018. január 1-jéig csatlakozni kell az iratkezelő, kereskedelem, hagyatéki leltár, ingatlan-vagyon kataszter szakrendszerekhez. Ezzel a pályázattal az önkormányzatnak lehetősége nyílik arra, hogy elavult informatikai eszközeit lecserélje a jogszabály által előírt minimum követelményeknek megfelelő informatikai eszközökre, melyek alkalmasak lesznek az ASDP rendszerhez való csatlakozásra.
A pályázat megvalósításával 8 db számítógépet vásároltunk Windows 10 és office 2016 programokkal,1 db laptopot, kártyaleolvasókat, 1 db nyomtatót és egyéb, az informatikai hálózat kiépítéséhez szükséges eszközöket.
A beruházás 100%-os támogatás intenzitású, a támogatás összege 6 millió Ft.
Hirdetmény
Új Bajomi Hírlevél

Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkekADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Időjárás

Top