Kezdőlap » Közhírré tétetik » Felhívások» Tájékoztató a veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről...

Tájékoztató a veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről...

valamint az ellenőrzött bejelentésről szóló 191/2020. (V.8.) Korm. rendelet alapján induló eljárásokról


Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 2020. május 18. napjától hatályos, 191/2020. (V.8.) Korm. rendelet értelmében az engedélyköteles tevékenységek végzésére irányuló kérelmek ellenőrzött bejelentés formájában nyújthatók be, az engedely@biharnagybajom.hu e-mail címen. A Kormányrendelet 1. számú melléklete tartalmazza a rendelet hatálya alól kivett ügyeket.

Az ellenőrzött bejelentésnek is tartalmaznia kell a jogszabályban előírt adatokat és mellékleteket, a Korm. rendelet 5.§ (6) bekezdésében megjelöltek kivételével.

Az engedélyköteles tevékenység – a tevékenység végzésére vonatkozó jogszabályi feltételek fennállása esetén – az engedélyezési eljárás lefolytatása nélkül folytatható, azt követően, hogy a Hatóság döntéséről elektronikus úton értesítette a kérelmezőt.

Azon bejelentések vonatkozásában, amelyeknek illeték vagy igazgatási szolgáltatási díj vonzata is van, a Kormányrendelet értelmében a kapcsolódó szakhatósági eljárások illetékének, vagy igazgatási szolgáltatási díjának 50 %-át kell leróni. Az illeték vagy igazgatási szolgáltatási díj befizetésének módjáról és mértékéről Munkatársaink tájékoztatást nyújtanak.

Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az egyszerűbb kapcsolattartás érdekében bejelentésükön telefonos elérhetőségüket minden esetben közöljék.

További kérdés esetén tájékoztatást nyújt:
Patakiné Darabos Zsuzsanna
E-mail: szocialis@biharnagybajom.hu
Telefon: 06-54-472-021 (18. mellék)
Bajomi Fabrika
GYÉKÉNY TERMÉKEK
Eladó gyékény termékek
SZÁRAZTÉSZTÁK
Eladó 10 tojásos száraztészták
Új Bajomi Hírlevél

Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkekADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Biharnagybajom TV
Bemutató film
Időjárás

Top