2022. Június 25. Szombat Vilmos napja van.
Kezdőlap » Itt élek » Kitüntetettjeink» Nagy Sándorné

Nagy Sándorné


Nagy Sándorné Szöllősi Éva 1961. május 30-án született Biharnagybajomban.
Már fiatal korában eldöntötte, hogy életét a közösség, az elesett, beteg emberek szolgálatának szenteli. Egészségügyi képesítését megszerezve 1979 szeptemberében, 18 évesen kezdte meg munkáját szülőfalujában, ahol 2005-ig Dr. Veréb Tiborral, majd ezt követően napjainkig Dr. Kulcsár Lajossal együttműködve végzi áldásos tevékenységét, körzeti ápolónőként vigyázva-őrizve a rábízottak testi-lelki egészségét.
Egy ember maradéktalanul teljes életet élhet úgy, hogy élete nem a világ szeme előtt, látványos akcióktól kísérve zajlik, hanem szerény, becsülettel és odaadással végzett munkás hétköznapokból épül példamutató értékké.
Nagy Sándorné Évike szakmai, emberi múltja és jelene éppen ilyen: mindennapi hőstettekből fűződik össze cseppet sem hivalkodó, ám mégis példamutató életúttá.
Biharnagybajom és a körzet lakossága nap mint nap megtapasztalhatja annak a segítő szándéknak szelíd erejét, amely körzeti ápolónőjük figyelméből sugárzik rájuk évtizedek óta, hiszen Évike feladatát hivatásként éli meg: folyamatosan, munkaidején kívül is nagy empátiával és szeretettel segíti a hozzá fordulókat.

Biharnagybajom Községi Önkormányzat képviselő-testülete a 86/2018. (VI. 26.) számú határozatával Nagy Sándorné részére, aki kiemelkedő ápolónői tevékenységét hosszú időn át közmegelégedésre látta el BIHARNAGYBAJOM KÖZSZOLGÁLATÁÉRT ELISMERŐ DÍJAT ÉS OKLEVELET adományoz.
Beharangozó

Új Bajomi Hírlevél
 
 
Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkekADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Biharnagybajom TV
Bemutató film
Időjárás

Top