Kezdőlap » Közhírré tétetik » Felhívások» Hosszabb nyitva tartás a kormányablakokban és az okmányirodákban a választások előtt.

Hosszabb nyitva tartás a kormányablakokban és az okmányirodákban a választások előtt.

Meghosszabbított ügyfélfogadási rendben tartanak nyitva kormányablakok és az okmányirodák az országgyűlési választások hetében (2018. április 6 és 8 között), hogy biztosítsák az ügyfelek részére a választási jog gyakorlásához kapcsolódó ügyek intézését.

A választásokon való részvétel feltétele, hogy a választópolgár érvényes okmánnyal igazolja személyazonosságát, és lakcímét vagy személyi azonosítóját. Ezért országosan a megszokottnál tovább tartanak nyitva a kormányablakok és az okmányirodák 2018 április 6 és április 8. között. Hajdú-Bihar megyében valamennyi kormányablakban és okmányirodában 7 -19 óráig intézhetik majd a választópolgárok a személyazonosság igazolásával kapcsolatos ügyeket. Az ügyfeleknek lehetőségük lesz az elkészült személyazonosításra alkalmas okmányok (állandó, illetve ideiglenes személyazonosító igazolvány, útlevél vagy kártya formátumú vezetői engedély) átvételére, valamint a személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolvány pótlásának intézésére.

Felhívjuk a szíves figyelmüket, hogy a személyazonosító igazolvány kiadását kérelmező ügyfélnek a személyazonosságát igazolnia szükséges.

Ha az ügyfél a kérelem benyújtását megelőző évben rendelkezett érvényes állandó személyazonosító igazolvánnyal, vagy a személyazonosságát igazoló más érvényes okmánnyal (útlevél, kártya formátumú vezetői engedély) akkor a dokumentumok személyazonosságának igazolásához elegendőek. Amennyiben a személyazonosság igazolására szolgáló okmány (személyazonosító igazolvány, útlevél, vezetői engedély) érvényességi ideje egy éven túl lejárt, kérjük Tisztelt ügyfelünket, hogy az azonnali ügyintézés elősegítése érdekében hozzák magukkal születési anyakönyvi kivonatukat és a névviselés megállapítására alkalmas magyar hatóság által kiállított házassági anyakönyvi kivonatukat is.

Püspökladányi Járási Hivatal Kormányablak Osztály (Püspökladány, Kossuth u. 6.)
Nyitva tartás
Április 6. (péntek) 7.00 - 19.00
Április 7. (szombat) 7.00 - 19.00
Április 8. (vasárnap) 7.00 - 19.00
Április 6-án 14.00 -ig valamennyi ügytipus intézhető,
14.00 - 19.00 -ig valamint április 7. és április 8. kizárólag a következő ügytipusok intézhetők:
Bajomi Fabrika
GYÉKÉNY TERMÉKEK
Eladó gyékény termékek
SZÁRAZTÉSZTÁK
Eladó 10 tojásos száraztészták
Új Bajomi Hírlevél

Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkekADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Biharnagybajom TV
Bemutató film
Időjárás

Top