2023. Szeptember 28. Csütörtök Vencel napja van.
BIHARNAGYBAJOM

"A Sárrét egykori főhelye"

2023. Szeptember 28. Csütörtök Vencel napja van.
Kezdőlap » Közhírré tétetik » Felhívások» Hosszabb nyitva tartás a kormányablakokban és az okmányirodákban a választások előtt.

Hosszabb nyitva tartás a kormányablakokban és az okmányirodákban a választások előtt.

Meghosszabbított ügyfélfogadási rendben tartanak nyitva kormányablakok és az okmányirodák az országgyűlési választások hetében (2018. április 6 és 8 között), hogy biztosítsák az ügyfelek részére a választási jog gyakorlásához kapcsolódó ügyek intézését.

A választásokon való részvétel feltétele, hogy a választópolgár érvényes okmánnyal igazolja személyazonosságát, és lakcímét vagy személyi azonosítóját. Ezért országosan a megszokottnál tovább tartanak nyitva a kormányablakok és az okmányirodák 2018 április 6 és április 8. között. Hajdú-Bihar megyében valamennyi kormányablakban és okmányirodában 7 -19 óráig intézhetik majd a választópolgárok a személyazonosság igazolásával kapcsolatos ügyeket. Az ügyfeleknek lehetőségük lesz az elkészült személyazonosításra alkalmas okmányok (állandó, illetve ideiglenes személyazonosító igazolvány, útlevél vagy kártya formátumú vezetői engedély) átvételére, valamint a személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolvány pótlásának intézésére.

Felhívjuk a szíves figyelmüket, hogy a személyazonosító igazolvány kiadását kérelmező ügyfélnek a személyazonosságát igazolnia szükséges.

Ha az ügyfél a kérelem benyújtását megelőző évben rendelkezett érvényes állandó személyazonosító igazolvánnyal, vagy a személyazonosságát igazoló más érvényes okmánnyal (útlevél, kártya formátumú vezetői engedély) akkor a dokumentumok személyazonosságának igazolásához elegendőek. Amennyiben a személyazonosság igazolására szolgáló okmány (személyazonosító igazolvány, útlevél, vezetői engedély) érvényességi ideje egy éven túl lejárt, kérjük Tisztelt ügyfelünket, hogy az azonnali ügyintézés elősegítése érdekében hozzák magukkal születési anyakönyvi kivonatukat és a névviselés megállapítására alkalmas magyar hatóság által kiállított házassági anyakönyvi kivonatukat is.

Püspökladányi Járási Hivatal Kormányablak Osztály (Püspökladány, Kossuth u. 6.)
Nyitva tartás
Április 6. (péntek) 7.00 - 19.00
Április 7. (szombat) 7.00 - 19.00
Április 8. (vasárnap) 7.00 - 19.00
Április 6-án 14.00 -ig valamennyi ügytipus intézhető,
14.00 - 19.00 -ig valamint április 7. és április 8. kizárólag a következő ügytipusok intézhetők:
Hirdetmény
Új Bajomi Hírlevél

Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkekADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Időjárás

Top