2023. Június 2. Péntek Anita, Kármen napja van.
BIHARNAGYBAJOM

"A Sárrét egykori főhelye"

2023. Június 2. Péntek Anita, Kármen napja van.
Kezdőlap » Közhírré tétetik » Hírek, események» Hirdetmény környezeti vizsgálatról és a partnerség lezárásáró

Hirdetmény környezeti vizsgálatról és a partnerség lezárásáró

Biharnagybajom Község Önkormányzata tájékoztatja az érintetteket, hogy az Önkormányzat képviselő - testülete a belterület határ – a tervezett 10,0 méter szabályozási szélességű út – a Várkert utca – Gyalogér utca – és a 1574/7 és a 1574/8 hrsz-ú beépítésre nem szánt terület – a 1575 hrsz-ú árok – és a 1574/5 hrsz-ú terület által határolt területrészt érintő településrendezési eszközök módosítása kapcsán döntött a környezeti vizsgálat szükségességéről, mellyel kapcsolatban a 47/2020. (VIII.17.) számú KT. határozatában foglaltak szerint nem tartotta indokoltnak a környezeti vizsgálat elvégzését.

Indokolás: A 2/2005. (I.11.) Korm.rendelet szerint az eljárásba bevont és véleményt adó államigazgatási szervek nem tartották indokoltnak a környezeti vizsgálat lefolytatását, az érintett területrészre, a településrendezési eszközök módosításához csatolt dokumentációban foglaltakra figyelemmel.

A településrendezési eszközök módosításával összefüggésben a partneri egyeztetés kapcsán partneri észrevétel nem érkezett a véleményezés során partner nem jelentkezett be.
A partnerségi egyeztetés lezárásáról, a partnerségi egyeztetés tárgyában adott tájékoztatásban foglaltak elfogadásáról - mely szerint nem történt partneri bejelentkezés, észrevétel nem érkezett a módosításokkal kapcsolatban - Biharnagybajom Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 48/2020. (VIII.17.) számú KT. határozatában döntött.

Biharnagybajom, 2020. augusztus 18.

Szító Sándor sk.
polgármester
Hirdetmény

Új Bajomi Hírlevél

Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkekADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Biharnagybajom TV
Bemutató film
Időjárás

Top