2023. December 4. Hétfő Barbara, Borbála napja van.
BIHARNAGYBAJOM

"A Sárrét egykori főhelye"

2023. December 4. Hétfő Barbara, Borbála napja van.
Kezdőlap » Közhírré tétetik » Hírek, események» Hirdetmény környezeti vizsgálatról és a partnerség lezárásáró

Hirdetmény környezeti vizsgálatról és a partnerség lezárásáró

Biharnagybajom Község Önkormányzata tájékoztatja az érintetteket, hogy az Önkormányzat képviselő - testülete a belterület határ – a tervezett 10,0 méter szabályozási szélességű út – a Várkert utca – Gyalogér utca – és a 1574/7 és a 1574/8 hrsz-ú beépítésre nem szánt terület – a 1575 hrsz-ú árok – és a 1574/5 hrsz-ú terület által határolt területrészt érintő településrendezési eszközök módosítása kapcsán döntött a környezeti vizsgálat szükségességéről, mellyel kapcsolatban a 47/2020. (VIII.17.) számú KT. határozatában foglaltak szerint nem tartotta indokoltnak a környezeti vizsgálat elvégzését.

Indokolás: A 2/2005. (I.11.) Korm.rendelet szerint az eljárásba bevont és véleményt adó államigazgatási szervek nem tartották indokoltnak a környezeti vizsgálat lefolytatását, az érintett területrészre, a településrendezési eszközök módosításához csatolt dokumentációban foglaltakra figyelemmel.

A településrendezési eszközök módosításával összefüggésben a partneri egyeztetés kapcsán partneri észrevétel nem érkezett a véleményezés során partner nem jelentkezett be.
A partnerségi egyeztetés lezárásáról, a partnerségi egyeztetés tárgyában adott tájékoztatásban foglaltak elfogadásáról - mely szerint nem történt partneri bejelentkezés, észrevétel nem érkezett a módosításokkal kapcsolatban - Biharnagybajom Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 48/2020. (VIII.17.) számú KT. határozatában döntött.

Biharnagybajom, 2020. augusztus 18.

Szító Sándor sk.
polgármester
Hirdetmény
Új Bajomi Hírlevél

Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkekADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Időjárás

Top