2022. Június 25. Szombat Vilmos napja van.
Kezdőlap » Itt élek » Kitüntetettjeink» Agócs Miklósné

Agócs Miklósné


Agócs Miklósné Kun Magdolna 1960. október 8-án született.

Tizenkilenc évesen, 1979. július 1-én lépett be első munkahelyére, ahol adminisztrátorként kezdett dolgozni. Magdika folyamatosan képezte magát: 1988. július 1-től, munkába állásának pontosan kilencedik évfordulójától igazgatási ügyintézőként és anyakönyvvezetőként szolgálta tovább a bajomi embereket.
Ez utóbbi minőségében több, mint 350 házasságkötést köszönhet neki településünk. Az elmúlt 30 év sok-sok esküvői fotóján áll a fiatal párok mellett, akik boldog reménnyel indultak a közös élet és családalapítás felé.
Tudásvágya anyakönyvvezetőként sem szünetelt egy percig sem, így a Debreceni Egyetemen szociális munkásként végezve 1998-tól már gyámügyi és szociális területen is nagy empátiával, együttérzően intézte a bajomiak ügyes-bajos hivatali ügyeit. Köztisztviselőként végzett tevékenységének kiemelkedő minőségét nem csak az ügyfelek széles hada, de munkatársai is napról napra megtapasztalhatták, így, Agócsné Magdikát kivéve, senkinek nem okozott meglepetést, hogy kollégái 2016-ban az Év Köztisztviselőjévé választották.
Agócs Miklósné hivatástudata mellett embersége, életszeretete is példaként állhat mindenki előtt. Ezeket a tulajdonságokat az általa kedvelt versidézet is kifejezi:

„Álmodd, amit álmodni akarsz,
Menj oda, ahová menni akarsz,
Légy az, aki lenni szeretnél,
Mert csak egy életed van
És egy lehetőséged, hogy
Megtedd mindazt, amit szeretnél.”

Agócs Miklósné jövőre, 2019-ben vonul nyugdíjba, a köz szolgálatában, egyetlen munkahelyen eltöltött negyven tartalmas és példaértékű munkásév után.

Biharnagybajom Községi Önkormányzat képviselő-testülete a 85/2018. (VI. 26.) számú határozatával Agócs Miklósné részére, aki kiemelkedő köztisztviselői tevékenységét hosszú időn át közmegelégedésre látta el BIHARNAGYBAJOM KÖZSZOLGÁLATÁÉRT ELISMERŐ DÍJAT ÉS OKLEVELET adományoz.
Beharangozó

Új Bajomi Hírlevél
 
 
Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkekADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Településképi Arculati Kézikönyv


Életmentő készülék
Biharnagybajom TV
Bemutató film
Időjárás

Top