Kezdőlap » Közhírré tétetik » Hírek, események» Elindult az elektronikus ügyintézés

Elindult az elektronikus ügyintézés

Az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény rendelkezései 2018. január 1-től az önkormányzatok oldaláról is előírják, hogy biztosítani kell ügyeik elektronikus intézhetőségét, továbbá az informatikai együttműködések törvényben foglaltak szerinti kialakítását.

Ezen szabályozásnak eleget téve Biharnagybajom Község Önkormányzata a következő fejlesztési lépéseket valósítja meg.

- A település weboldalán az eddigiekben is meglévő letölthető formanyomtatványok listáját aktualizáltuk. (Letölthető nyomtatványok)

- 2018. január 1-től elérhető egy központi elektronikus ügyintézési felület, melyen bejelentkezve hamarosan Magyarország bármely településének hivatali űrlapjait kitölthetjük és benyújthatjuk elektronikus úton is. Ezen űrlapok kialakítása még folyamatban van a legtöbb településen, de heteken belül elérhetővé válnak a legfontosabb ügyek intézéséhez szükséges elektronikus nyomtatványok, melyek kitöltésük után azonnal beküldhetők az adott hivatalba ezáltal gyorsítandó az ügymenetet. Weboldalunkon az elektronikus ügyintézéshez itt tud bejelentkezni.Megvásárolható termékeink
GYÉKÉNY TERMÉKEK
Eladó gyékény termékek
SZÁRAZTÉSZTÁK
Eladó 10 tojásos száraztészták
Beharangozó

Új Bajomi Hírlevél
Előző lapszámok archívuma
Hasznos linkek

Településképi Arculati Kézikönyv

Életmentő készülék
Biharnagybajom TV
Bemutató film
Időjárás
Top